Aloe Vera    ZOOFIX®

ZOOFIX® produktserie är skapad för dig som är mån om dina fyrbenta vänner och som vill använda naturliga och vårdande preparat. Produkterna är baserade på växten Aloe Vera Barbadensis som är välkänd i hudvårdssammanhang.ZOOFIX® mjukgör, återfuktar och tillför huden näring på djupet, och är skonsamt även för dig som använder det till dina djur. Inga uttorkade eller kliande händer.


 ZOOFIX® är tillverkad i Sverige enligt GMP standard med hög kvalitet. ZOOFIX® är baserad på liljeväxten Aloe Vera som har en dokumenterat läkande och kan innebära att djuret slipper klåda, infektioner och skabb. HÄLSOTRIANGELN använder frystorkad Aloe Vera. Aloe Veran är kvalitetssäkrad av Spectral Service och innehar IASC certifikat,(International Aloe Science Council). Den är dessutom ekologiskt certifierad enligt SGS Europé och är helt utan konserveringsmedel.

Att använda ZOOFIX® till sina djur är att bry sig. När du aktivt väljer produkter utan alkohol,parabener och parfym har det stor inverkan på ditt djurs välbefinnande.

TILLBAKS

Det är också miljövänligt att använda produkter som är producerade i Sverige, med tanke på att många av de produkter som säljs här hemma produceras på andra sidan klotet med långa och dyra transporter som följd. När du jobbar aktivt med ”omvård” så slipper du sjukvård, det har jag sett många exempel på. Det gäller såväl oss själva som våra djur.

Få mer fritid